Overstappen naar Google Analytics 4: Optimaliseer je datameting en -analyse

Ontdek de voordelen van GA4

Is jouw bedrijf nog steeds afhankelijk van Universal Analytics voor het meten en analyseren van je websitegegevens? Het is tijd om de sprong te wagen naar Google Analytics 4 (GA4), het geavanceerde analyticsplatform van de toekomst. Bij Beelders, begrijpen we dat veel ondernemers nog niet op de hoogte zijn van deze overgang. Daarom staan we klaar om je te helpen met het instellen, migreren en optimaliseren van GA4, zodat je geen waardevolle inzichten mist.

Wat is het verschil tussen Universal Analytics en GA4, en waarom zou je moeten migreren?

Universal Analytics was een geweldige tool, maar GA4 gaat verder dan dat. Het biedt geavanceerde functies zoals verbeterde cross-platform tracking, gedetailleerde gebeurtenisregistratie en geavanceerde rapportagemogelijkheden. Door over te stappen naar GA4, leg je de basis voor een dieper inzicht in het gedrag van je klanten en kun je beter data-gedreven beslissingen nemen om je online marketingprestaties te optimaliseren.

Hoe Beelders je kan helpen bij de overstap naar GA4

Bij Beelders begrijpen we dat de overstap naar een nieuw analyticsplatform intimiderend kan zijn, vooral als je gewend bent aan Universal Analytics. Onze ervaren specialisten staan echter klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het instellen van GA4 op je website tot het migreren van je historische gegevens, we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat je zonder onderbreking kunt doorgaan met het meten en analyseren van je gegevens.

Onze GA4-services op een rijtje:

  1. Volledige GA4-implementatie: Onze teams zorgen voor een naadloze integratie van GA4 op je website, waarbij we de trackingcodes en gebeurtenissen op de juiste manier instellen om ervoor te zorgen dat je alle relevante gegevens vastlegt.

  2. Migratie van historische gegevens: We begrijpen hoe waardevol je historische gegevens zijn. We zorgen ervoor dat al je bestaande gegevens worden geïmporteerd en correct worden overgedragen naar GA4, zodat je een compleet beeld krijgt van je prestaties.

  3. Aanpassing aan je behoeften: We configureren GA4 op maat van je specifieke behoeften. Of je nu een e-commerce winkel hebt, een leadgeneratie website of een contentplatform, we passen GA4 aan om je de meest relevante inzichten te bieden.

  4. Geavanceerde rapportage: Met GA4 krijg je toegang tot geavanceerde rapportagemogelijkheden. We helpen je bij het begrijpen van de gegevens en het interpreteren van de inzichten, zodat je strategische beslissingen kunt nemen om je marketinginspanningen te verbeteren.

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met GA4. Onze experts zijn hier om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Beelders. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst van datameting en -analyse met Google Analytics 4!

online marketing Den Haag
Ontdek de kracht van Google Analytics 4! Neem contact op voor de mogelijkheden!