Adverteren met resultaat

Gebruik de kracht van online advertenties om jouw product of dienst in de spotlight te zetten. Zeer specifiek jouw doelgroep kunnen bereiken en tot op de cent nauwkeurig kunnen meten wat de resultaten zijn.

We doorlopen een gefaseerde strategie, afgestemd op jouw targets. Met slim ingerichte advertentiecampagnes worden de kanalen zo effectief mogelijk ingezet. Dankzij onze data-‘duiksessies’ kunnen we vervolgens optimaliseren daar waar wij kansen zien voor groei.

Voordelen:
✅ Snel resultaat
✅ Nauwkeurig kunnen meten welke uitgave wat oplevert
✅ Zeer specifiek jouw doelgroepen kunnen aanspreken
✅ Een online marketing partner zonder hoogtevrees

Hoger in Google (SEO)

Wie zoekt begint bij Google. Een hoge positie in de rangorde van zoekresultaten is daarom essentieel om online te scoren. Google’s keuring vindt plaats aan de hand van een aantal criteria en wij helpen graag om jouw website hier optimaal naar in te richten.

Online ontzorgt
We maken eerst vrijblijvend een diagnose en kijken hoe jij nóg beter door jouw doelgroep gevonden kan worden. Hiernaast kijken we ook onder de motorkap van jouw website en stellen we vervolgens een plan op naar de mogelijkheden.

Voordelen:
✅ Geen ads-kosten en bezoekers die jou echt zoeken
✅ Via de juiste zoekwoorden in beeld bij jouw doelgroep
✅ Investeren in de toekomst

Build met beeld

Online presteren kan niet zonder verhaal. En een goed verhaal kan niet zonder beeld. Om de aanpak compleet te maken gaan we aan de slag met echte content: we brengen jouw verhaal in beeld op een manier die dicht bij jou staat. Met eigen beelden bouw je niet alleen aan een sterker merk maar ze helpen ook om hoger te komen in Google. Win win!

Sterke beelden kunnen dus niet ontbreken wanneer je online wilt presteren. Zo zorgen foto en video voor de meeste interactie op de sociale kanalen en genereren pagina’s met beeldende content voor meer aankopen en aanvragen.

Voordelen:
✅ Eigen beeld zorgt voor een hogere positie in zoekmachines
✅ Zorgt voor relevante invulling social media kanalen
✅ Content ook inzetbaar voor de advertentiecampagnes