Online presteren
Wij bouwen aan jouw groei

Adverteren met resultaat

Gebruik de kracht van online advertenties om jouw product of dienst in de spotlight te zetten. Zeer specifiek jouw doelgroep kunnen bereiken en tot op de cent nauwkeurig kunnen meten wat de resultaten zijn.

We doorlopen een gefaseerde strategie, afgestemd op jouw targets. Met slim ingerichte advertentiecampagnes worden de kanalen zo effectief mogelijk ingezet. Dankzij onze data-‘duiksessies’ kunnen we vervolgens optimaliseren daar waar wij kansen zien voor groei.

Recruitment marketing

In de dynamische wereld van arbeidswerving is recruitment marketing de drijvende kracht achter succesvolle talentacquisitie. Maak slim gebruik van digitale kanalen voor een kosteneffectief, snel en doelgericht wervingsproces. Onze aanpak omvat het inzetten van boeiende video’s en krachtige afbeeldingen om de gewenste doelgroep te bereiken, voornamelijk via platforms zoals Meta en LinkedIn.

Versnel de zoektocht naar geschikt talent en optimaliseer targeting om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste kandidaten te bezorgen. Ontdek de kracht van recruitment marketing voor effectieve en efficiënte talentwerving.

Hoger in Google (SEO)

Wie zoekt begint bij Google. Een hoge positie in de rangorde van zoekresultaten is daarom essentieel om online te scoren. Google’s keuring vindt plaats aan de hand van een aantal criteria en wij helpen graag om jouw website hier optimaalnaar in te richten.

Online ontzorgt
We maken eerst vrijblijvend een diagnose en kijken hoe jij nóg beter door jouw doelgroep gevonden kan worden. Hiernaast kijken we ook onder de motorkap van jouw website en stellen we vervolgens een plan op naar de mogelijkheden.